Getuigenissen

“Meer weten dan veel volwassen vrouwen!”

“Ik kan de cursus aan elk meisje van 10 jaar aanbevelen… de meisjes zullen daarna meer over hun lichaam weten dan vele volwassen vrouwen!” (moeder)

“Ik had ook graag zo’n kans gehad!”

“Ik ben blij voor mijn dochter, dat ze door u op zo’n geweldige manier haar lichaam mag leren kennen. Ik had zo graag ook zo’n kans gehad. Uw werk is zo waardevol. U brengt een schat naar de wereld!” (moeder)

“Halve kennis door correcte kennis vervangen”

“… U zet al die zaken, die ofwel vage vermoedens oproepen of gewoon negatief geladen zijn, om in positieve bewoordingen. Dit is een kwaliteit die gerust ook voor andere onderwerpen mag gebruik worden. De dienst om onwetendheid of halve kennis door correcte kennis te vervangen, is onschatbaar.” (moeder)

“Dank je, mama, dat je dat hebt voorgesteld”

“De meisjes waren nadien wel uitgeput, maar ontspannen en gelukkig en zelfs mijn dochter, die voordien sceptisch was, zegt alleen maar: dank je, mama, dat je dat hebt voorgesteld. Ik dacht dat ik dat allemaal niet nodig had, maar het was zo geweldig!!!” (moeder)

“Aanvankelijk helemaal geen zin”

“Aanvankelijk had onze dochter helemaal geen zin om het ongeliefde thema seksuele opvoeding te krijgen, omdat dat allemaal zo ‘vies’ is. We waren des te meer verrast toen ze thuiskwam en alle details over de cyclusshow vertelde!” (moeder)

“Aanschouwelijke voorstelling verandert de gevoelens!”

“Ik zie mijn eigen cyclus nu niet meer als een leeg, zwart toneel, maar als kleurrijk en rijk gevuld. Alleen al deze aanschouwelijke voorstelling verandert al de gevoelens die met de cyclus samenhangen.

Ook de begrippen en het aanschouwelijk materiaal geven me een andere visie, als een wonder.” (moeder)